Bilgisayar Kitapları

Dijital Politik Fanteziler Itır Akdoğan Pdf indir

Dijital Politik Fanteziler Itır Akdoğan İletişim Yayınevi Pdf indir, kitap sever takipçilerimiz için  Dijital Politik Fanteziler Itır Akdoğan İletişim Yayınevi Kitabı ile ilgili bilgi vereceğiz. İletişim Yayınevi aracılığıyla çıkarılan Dijital Politik Fanteziler Itır Akdoğan İletişim Yayınevi Kitabı 288 Sayfa sayfadan bir araya gelmektedir. 13.00×19.00 cm baskı ile çıkan Dijital Politik Fanteziler Itır Akdoğan İletişim Yayınevi kitabı Ekim 2014‘dir. 9789750516498 nolu ISBN numarasına sahip Dijital Politik Fanteziler Itır Akdoğan İletişim Yayınevi kitabının yazarı Itır AkdoğanDijital Politik Fanteziler Itır Akdoğan İletişim Yayınevi PDF indirebilirsiniz. 

Dijital Politik Fanteziler Itır Akdoğan İletişim Yayınevi Kitabı Pdf indir

Bilgi ve iletişim teknolojileri, özellikle de sosyal platformnın politik süreçlerdeki yaratıcı kullanımının çoğalmasıylapolitik tartışmalarda daha çok yer bulmaya başladı. Neyle yüz yüze bulunduğumuzu anlamak için internet, mobil teknoloji ve çeşitli uygulamaların toplumsal değişimdeki rollerinin algısıyla alakalı daha derin incelemeler yapılması gerektiği ortada.

Itır Akdoğan Dijital Politik Fanteziler’de salt kuramsal çerçeveyle yetinmeyip, farklı çevrelerden ve gruplardan insanlarla yaptığı derinlemesine görüşmeler aracılığıyla bireylerin kendi toplumlarındaki değişimde iletişim teknolojilerinin rolünü nasıl algıladıklarını etraflıca inceliyor.

Yerel yönetim ve siyasete katılım dijital teknolojilerin gelişiminden nasıl etkilendi? İstanbullular yerel politik yaşamın değişiminde iletişim teknolojilerinin rolünü nasıl hissediyor ve bundan ne anlam çıkıyor? İstanbul’daki belediyeler yerel kurumsal siyasetin değişiminde, İstanbul’daki eylemciler eylemliliğin değişiminde, İstanbul’daki sade yurttaşlar kimlik değişiminde iletişim teknolojilerinin rolünü nasıl hissediyorlar?

Bilgi ve iletişim teknolojilerindeki baş döndürücü hızın politik süreçlere etkisine daha yakında zamandan bakmak için mühim bir çalışma…

Etiketler: Dijital Politik Fanteziler Itır Akdoğan İletişim Yayınevi Pdf oku , Dijital Politik Fanteziler Itır Akdoğan İletişim Yayınevi Pdf kitap indir, Dijital Politik Fanteziler Itır Akdoğan İletişim Yayınevi pdf oku ücretsiz, Dijital Politik Fanteziler Itır Akdoğan İletişim Yayınevi kitap indir ücretsiz, Dijital Politik Fanteziler Itır Akdoğan İletişim Yayınevi pdf indir yandex, Dijital Politik Fanteziler Itır Akdoğan İletişim Yayınevi pdf oku özet, Dijital Politik Fanteziler Itır Akdoğan İletişim Yayınevi kitap özeti. 

 

Related Articles

Back to top button