Tarih Kitapları

Tağı Bey Pdf indir

Tağı Bey pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde 72 sayfadan oluşan Tağı Bey kitabı Karton Kapak olarak çıkarılmıştır. Semra Eren Nijhar tarafından kaleme alınan Tağı Bey isimli kitap TÜRKÇE dilinde ve 13.5 x 21 cm ebatındadır. Tağı Bey kitabını 9786257554312 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. Tağı Bey pdf oku indir.

Tağı Bey pdf indir

Evet, geçmişimizi daha iyi anlamak ve değerlendirmek için toplumsal belleğimizin muhafaza edilmesi mühimdir. ‘Ortak Belleğimiz‘in bir parçasını oluşturacak bu bilgileri de görülmektedirmak hepimizin sorumluluğu ve görevidir. 
Biliyoruz ki tarih içinde yaşanan hadiseleri doğru yazarak tarihte yerini alması, unutulmaması, yalnızca bireylerin bireysel aile tarihine değil, bunun yanı sıra Türkiye’nin kültürel tarihine de zenginlik katarak, geçmişi daha iyi anlamamıza vesile olacaktır. 

Bu sebepten dolayı da Tağı Bey’i yalnızca ‘Hoş gelişler ola, Mustafa Kemal Paşa’ eserinin bestecisi, bir kompozitör ve müzisyen olarak değil, bunun yanı sıra Kars’ın tiyatro öncülerinden, Cumhuriyet tarihinin ilk tiyatrocularından, sanatçılarından da  olduğunu kabul ederek, tarihte hak ettiği yere koymamız gerekmektedir.
 

Tağı Bey kitap özeti

Tağı Bey pdf oku

Tağı Bey Pdf indir

 

Related Articles

Back to top button