Pdf Kitap

Kendimden Uzaklaşıyorum Sonra Tekrar Kendime Kavuşuyorum Pdf indir

Kendimden Uzaklaşıyorum Sonra Tekrar Kendime Kavuşuyorum pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde 200 sayfadan oluşan Kendimden Uzaklaşıyorum Sonra Tekrar Kendime Kavuşuyorum kitabı Karton Kapak olarak çıkarılmıştır. Semih Uçar tarafından kaleme alınan Kendimden Uzaklaşıyorum Sonra Tekrar Kendime Kavuşuyorum isimli kitap TÜRKÇE dilinde ve 13.5 x 21 cm ebatındadır. Kendimden Uzaklaşıyorum Sonra Tekrar Kendime Kavuşuyorum kitabını 9786051837000 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. Kendimden Uzaklaşıyorum Sonra Tekrar Kendime Kavuşuyorum pdf oku indir.

Kendimden Uzaklaşıyorum Sonra Tekrar Kendime Kavuşuyorum pdf indir

Bana yaşamını bir cümleyle anlat deseler, “kendimden uzaklaşıyorum, sonra tekrar kendime kavuşuyorum” derim. Kendimden uzaklaşmak, sonra tekrar kendime dönmeye çalışmak. İşte yaşamım bundan ibaret. Bu kitap da her şeyden önce, bitmek bilmeyen o tekrar kendime kavuşma çabamın bir ürünü.
Ve nedendir bilmiyorum, yaşayarak, düşünerek yahut okuyarak bulduğum bir hakikatin bana yardım ettiğini fark ettiğim zaman dışarı çıkarıp bağırasım, bunu herkesle paylaşasım geliyor. Yaşadıklarımdan çıkardığım bir ders yaşamımı olumlu yönde değiştirdi mi kaynağını hâlâ bulamadığım bir güdü beni yerimden kaldırıyor ve “Bunu şimdi bir başkasına da anlatacaksın.” diyor. Öyle anlarda sokaktan geçenleri kolundan tutup, “Bak, ben bunu keşfettim ve bunun aracılığıyla bana yaşamak artık biraz daha kolay geliyor. Lütfen, bunu şimdi sen de al ve artık benim kadar zorlanma,” demek istiyorum.
Bu kitap işte tüm bu tecrübelerle ve duygularla yazıldı. Yaşananları kolaylaştırmak, sizi kendinize yaklaştırmak için…

Kendimden Uzaklaşıyorum Sonra Tekrar Kendime Kavuşuyorum kitap özeti

Kendimden Uzaklaşıyorum Sonra Tekrar Kendime Kavuşuyorum pdf oku

Kendimden Uzaklaşıyorum Sonra Tekrar Kendime Kavuşuyorum Pdf indir

 

Related Articles

Back to top button