Çocuk Kitapları

Pencereden Bakan Çocuk Pdf indir

Pencereden Bakan Çocuk pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde 64 sayfadan oluşan Pencereden Bakan Çocuk kitabı Karton Kapak olarak çıkarılmıştır. Sennur Sezer tarafından kaleme alınan Pencereden Bakan Çocuk isimli kitap TÜRKÇE dilinde ve 12.5 x 19.5 cm ebatındadır. Pencereden Bakan Çocuk kitabını 9786059166461 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. Pencereden Bakan Çocuk pdf oku indir.

Pencereden Bakan Çocuk pdf indir

“Bu kitap, sen doğmadan çok önce yazılmaya başlandı. Sana benzeyen çocuklar için. Onların sevinç ve üzüntülerini hep yüreğinde taşıyan biri yazdı… Bu kitap, senin çocuk olduğunu bilen bir kitap. Çocukların mühim olduğuna inanan bir kitap. Ve çocuklara verilen kitapların, çocuklar için yazılmadığını bilen biri yazdı bu satırları… Onu sevmeni dilerim. Çünkü bu satırların yazarı seni bir gün pencereden bakarken görmüş, yüreğindeki uçup başka yerlere gitme isteğini sezmişti.”
 
2008 senesinde, Çocuk ve Gençlik Yayınları Derneği, 15 Yılın En İyi Çocuk Şiirleri Kitabı Ödülü’nü alan kitabı,Pencereden Bakan Çocuk’la, usta şair Sennur Sezer, tüm çocukları şiirle güzelleşen bir dünyaya çağırıyor.

Pencereden Bakan Çocuk kitap özeti

Pencereden Bakan Çocuk pdf oku

Pencereden Bakan Çocuk Pdf indir

 

Related Articles

Back to top button