Tarih Kitapları

Atası Türk Atatürk Pdf indir

Atası Türk Atatürk pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde 200 sayfadan oluşan Atası Türk Atatürk kitabı Karton Kapak olarak çıkarılmıştır. Şükrü Kuleyin tarafından kaleme alınan Atası Türk Atatürk isimli kitap TÜRKÇE dilinde ve 13.5 x 21 cm ebatındadır. Atası Türk Atatürk kitabını 9786057495204 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. Atası Türk Atatürk pdf oku indir.

Atası Türk Atatürk pdf indir

Bir Atatürk okurunun, Atatürk’ün anılarını güncel yorumlarla yansıtışı… Coşkulu ve akıcı bir üslup… Titiz bir seçki… Kuşatıcı ve kucaklayıcı bir bakış açısı…

İdeolojik at gözlüğüyle tarihi gerçekleri yorumlayanları, kendi tarihiyle anlamsız ve mesnedsiz bir hesaplaşma içine girerek tarihi hadiseleri çarpıtanları ve yanlı detaylarını rüyalarında görüp, yorumlarını da « tarihi gerçekler » diye sunanları hiç tereddüte mahal bırakmadan ayıran ;
Objektif ve bilimsel ölçütlerle kaleme alınmış Atatürk eserleriyle, Atatürk’le arkadaşlık, dostluk, cephelerde silah arkadaşlığı ve vazifeleri gereği yakın mesai arkadaşlığı yapmış bireylerin naklettikleri anı ve anıtlarla Atatürk’ü çok yönlü anlatan bir kitap.

Atatürk’le kısa, etkili, derinlikli, içten, düşündürücü, yer yer sarsıcı ve kuşatıcı bir yolculuğa çıkmak istiyor musunuz ? 
Hemen okumaya başlayın o zaman 
 

Atası Türk Atatürk kitap özeti

Atası Türk Atatürk pdf oku

Atası Türk Atatürk Pdf indir

 

Related Articles

Back to top button