Pdf Kitap

Beyin Yönetmeni Pdf indir

Beyin Yönetmeni pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde 136 sayfadan oluşan Beyin Yönetmeni kitabı Karton Kapak olarak çıkarılmıştır. Nedim Güzel tarafından kaleme alınan Beyin Yönetmeni isimli kitap TÜRKÇE dilinde ve 13.5 x 21 cm ebatındadır. Beyin Yönetmeni kitabını 9786052048153 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. Beyin Yönetmeni pdf oku indir.

Beyin Yönetmeni pdf indir

Beyin, en mühim ve kıymetli organımızdır. Bunca sene üzerine yapılan onca araştırma ve çalışmaya rağmen beynin çok ufak bir bölümü çözülebilmiştir. Dünyanın en ünlü beyin cerrahları ve araştırmacıları bile beynimizle yapabileceklerimize tam anlamıyla hâkim değildirler.
NLP uzmanı, sosyolog ve yazar Nedim Güzel, insan beyninin bilinmeyen çalışma prensipleri ile bunların gündelik yaşamımıza ve iş yaşamımıza etkilerini anlatarak; insan beyninin ve evrenin nasıl çalıştığı, doğru hedefleri nasıl koyabileceğimiz ve koyduğumuz hedefleri nasıl gerçekleştirebileceğimiz, geleceğimizi nasıl şekillendirebileceğimiz gibi sorulara yaratıcı ve motive edici yanıtlar veriyor.
Keyifli uygulamalar yaptıran, klasik anlatımın dışına çıkmış bu kitabı okuduğunuzda farklı bakış açıları kazanacaksınız.

Beyin Yönetmeni kitap özeti

Beyin Yönetmeni pdf oku

Beyin Yönetmeni Pdf indir

 

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button