Çocuk Kitapları

Tom Sawyer Mark Twain Yakamoz Yayınevi Pdf indir

Tom Sawyer Mark Twain Yakamoz Yayınevi Pdf indir, kitap sever takipçilerimiz için  Tom Sawyer Mark Twain Yakamoz Yayınevi Kitabı ile ilgili bilgi vereceğiz. Yakamoz Yayınları aracılığıyla çıkarılan Tom Sawyer Mark Twain Yakamoz Yayınevi Kitabı 128 Sayfa sayfadan bir araya gelmektedir. 1. Hamur Kağıt baskı ile çıkan Tom Sawyer Mark Twain Yakamoz Yayınevi kitabı 13.50×19.50 cm‘dir. Ekim 2019 nolu ISBN numarasına sahip Tom Sawyer Mark Twain Yakamoz Yayınevi kitabının yazarı Mark TwainTom Sawyer Mark Twain Yakamoz Yayınevi PDF indirebilirsiniz. 

Tom Sawyer Mark Twain Yakamoz Yayınevi Kitabı Pdf indir

Amerikalı roman ve öykü yazarı Mark Twain, 30 Kasım 1835 senesinde doğmuş, 21 Nisan 1910 tarihinde yaşamını yitirmiştir. Edebiyat dünyasına kattığı eserlerle adından çokça söz ettirmiş, birden fazla başarılı kitaba imza atmıştır. Sayısız dile çevrilmiş “Tom Sawyer” adlı kitabı, okunması kesinlikle önerilen çocuk klasikleri içinde yer alır.

Teyzesi ve kardeşiyle birlikte Mississippi Nehri kenarında, ufak bir kasabada yaşayan Tom Sawyer, yaramazlıklarıyla bilinen, maceraperest bir çocuktur.Bir gün Tom ve yakın arkadaşı Huckleberry Finn, yine gizli işler peşindeyken bir suça tanık olurlar ve olaylar gelişir. Kendilerini bir anda beklemedikleri maceralar içinde bulan çocuklar, bu durumdan kurtulmayı başarabilecekler mi?

Her günü başka bir olayla hareketlenen Tom Sawyer ve dostları, birbirlerine duydukları sevgi ve güven aracılığıyla zorlukların üstesinden gelecek; okurları, çocukların renkli dünyasına giden, hareketli bir yolculuğa çıkaracaklar.

 

Related Articles

Back to top button