Pdf Kitap

Tünel – Tim Weaver PDF indir

Tünel – Tim Weaver, pdf kitap bölümümüzde 2014 senesinde kaleme alınan Tünel – Tim Weaver kitabını sizlerle paylaştık. Tünel – Tim Weaver kitabının detayları..

Tünel – Tim Weaver – Özeti

Tünel – Tim Weaver

Tünel – Tim Weaver

Lisans / Fiyat: Ücretsiz
2014
Eklenme: Mart 23rd, 2019
Dil: Türkçe
Sayfa: 464
Yazar: Tim Weaver
1.366

Londralı için diğer zamanlardan farksız bir sabah.Sam Wren için felaketin uyanışı Samuel Wren, evden ayrıldıktan sonra metroya biner ve bir daha kendinden haber alınmaz.

Tanık yoktur. Güvenlik kameralarından hiçbir şey anlaşılmıyordur. Olayın üzerinden altı ay geçmiş olmasına rağmen, Sam hâlâ kayıptır.Sam’in eşi Julia çaresiz kalınca David Raker’a başvurur. Raker kayıp bireyleri bulmasıyla ün salmıştır.

Onların nasıl düşündüğünü anlayabiliyor ve kayıp insanlar söz konusu olduğunda, herkesin saklayacak bir şeyleri olduğunu biliyordur.
Ama bu olay,kimsenin tahmin bile edemeyeceği kadar sırlarla dolu derinlere inmektedir.

Raker polisin ona yalan dile getirdiğinden şüphelenirken, tanımadtğt şaibeli bireyler onu sıra sıra takip etmektedir. Kseni birileri o gün, tünelde neler olduğunu biliyordur o nedenlede;Sam’in sırlarının o tünelden çıkmasını engellemek için her şeyini veriyordur.

Yazarın Notu

Bu öyküyü anlatabilmek için Londra Metrosu’nun plam ve çalışma şekline dair bazı noktalarda ufak değişiklikler yaptım. Bu değişiklikleri okurları rahatsız etmeyecek kadar incelikle yaptığımı, kentimizin demiryolu hatlarının olağanüstü hikâyesine sadık kalabildiğimi bekliyorum.

Metro’yu bilenler Whitechapel’in geçmişini hikâyemde Westminster İstasyonu’nda yansıttığımı, Gloucester Road’u biraz kaydırdığımı fark edeceklerdir. Metro şebekesinin gece saatleriyle oynamamı da affedeceklerini bekliyorum.

Kuzey Londra sakinleri ise Fell YVood’un, Haringey’s Parkland Walk’un yakınlarında olduğunu şüphesiz fark edeceklerdir.

Bir önceki yazımız olan Wildcard-Joker Oyuncusunun Hikayesi Seri 2 – Marie Lu başlıklı kitabımızda Wildcard-Joker Oyuncusunun Hikayesi Seri 2, Wildcard-Joker Oyuncusunun Hikayesi Seri 2 ekitap indir ve Wildcard-Joker Oyuncusunun Hikayesi Seri 2 ekitap oku ile ilgili bilgiler verilmektedir.

 

Related Articles

Back to top button