Pdf Kitap

Bugünün Tasavvufu – Çağrı Dörter PDF indir

Bugünün Tasavvufu – Çağrı Dörter, pdf kitap bölümümüzde 2018 senesinde kaleme alınan Bugünün Tasavvufu – Çağrı Dörter kitabını sizlerle paylaştık. Bugünün Tasavvufu – Çağrı Dörter kitabının detayları..

Bugünün Tasavvufu – Çağrı Dörter – Özeti

Bugünün Tasavvufu – Çağrı Dörter

Bugünün Tasavvufu – Çağrı Dörter

Lisans / Fiyat: Ücretsiz
2018
Eklenme: Eylül 6th, 2018
Dil: Türkçe
Sayfa: 196
Yazar: Çağrı Dörter
11.451

Tasavvuf, diri bir gelenektir. Her daim tazedir. Her devirde temsilcileri aracılığıyla o devre uygun olarak aktarılır. Bu nedenle de insanlar üzerinde gerçek dönüşümler yaratır. Lakin zaman değiştikçe, yaşam ve insan da değişir. Bu değişimle birlikte hastalıklar, şikâyetler ve sıkıntılar da değişir. Birliktelikler, ev yaşamı, iş yaşamı, sosyal yaşam, yaşamın ritmi ve zihnin temel durumları da değişir. Bunlarla birlikte, gerçekleşmesi zorunlu bir değişim daha mevcuttur: Değişen yaşama, değişen insana ve onun değişen sıkıntılarına verilecek ilacın da değişimi. Elbette özü sabit tutularak… Bugünün Tasavvufu; ağır tasavvuf kitapları ile hafif romanlar içinde kalan ve onu olduğu yerden alıp dengeli bir biçimde karşıya geçirecek köprünün arayışında olanların talebiyle yazılmıştır. Bugünün insanı için; bugünün yaşantısı, bugünün dili, bugünün emsallari ve bugünün kavramları kullanılarak oluşturulmuştur. Hakikat, varoluştaki hiçbir zerreyi dışında bırakmaz. Lakin insanın Hakikat Yolu’nu bulması, ruhunu doyurması ve O’na yaklaşabilmesi için ilk şart “sorgulamak”tan geçer. Yani ilk emrin hayata geçirilmesi: Oku… Bu kitap, Hakikat Okyanusu’na önce kıyıdan bakmak, sonra sahillerinde dolaşmak, kendini hazır hissettiğinde ağır ağır içine girmek ve dilediği zaman da derinleşmek isteyenler için bugünün ruhuna uyumlu bir köprü olmak üzere yazılmıştır. İnsanın en büyük macerası “kendini bilme macerası”dır. Ve bu maceraya girenin yaşamı, bir daha asla eskisi gibi olmayacaktır…

Bir önceki yazımız olan Karekök Geometri Sıfır – M. Duş, H. Buğdayoğlu başlıklı kitabımızda H. Buğdayoğlu, H. Buğdayoğlu pdf indir ve Karekök Geometri Sıfır epub indir ile ilgili bilgiler verilmektedir.

 

Related Articles

Back to top button