Pdf Kitap

Kilden Köprü – Markus Zusak PDF indir

Kilden Köprü – Markus Zusak, pdf kitap bölümümüzde Ekim 2018 senesinde kaleme alınan Kilden Köprü – Markus Zusak kitabını sizlerle paylaştık. Kilden Köprü – Markus Zusak kitabının detayları..

Kilden Köprü – Markus Zusak – Özeti

Kilden Köprü – Markus Zusak

Kilden Köprü – Markus Zusak

Lisans / Fiyat: Ücretsiz
Ekim 2018
Eklenme: Ekim 17th, 2018
Dil: Türkçe
Sayfa: 608
Yazar: Markus Zusak
6.094

Size kardeşimizden bahsedeyim. Clay adındaki dördüncü Dunbar kardeş. Her şey onun başına geldi. Onun aracılığıyla değişenlerse hepimizdik.

Dunbar kardeşler, yetişkinlerin olmadığı bir evin kargaşasında dövüşerek, birbirlerini beğenerek ve geçmişin yasını tutarak yaşamaktadır. Bugün, onları terk eden babaları az önce eve dönmüştür ve bir teklifi mevcuttur: Onunla kim bir köprü inşa edecektir?

Bunu kabul eden, uzun süredir bir sırla yaşayan ailenin dördüncü çocuğu Clay’dir. Lakin babalarına öfke duyan kardeşlerinin aksine o, neden bu olağanüstü görevi yerine getirmek zorunda hissetmektedir?

Kilden Köprü  Markus Zusak kitabı Tanıtım Amaçlıdır.

Kilden Köprü kendini bir akıntıya kaptırmış, gerçekte olması gereken şeye dönüşmek için sahip olduklarını yok etmeye kararlı bir çocuğun mücadelesine odaklanıyor. Clay’in önünde bir köprü, ailesini onurlandırabileceği bir fırsatın hayali uzanmaktadır ve bu, bir mucizeden daha azı olmayacaktır.

Hem bir varoluş bilmecesi hem de günahlardan arınma arayışı olan bu hikâye, kitapları kırktan fazla dile çevrilmiş ödüllü yazar Markus Zusak’ın özgün tarzı ve kendine özgü kelime oyunlarıyla bir hayli etkili bir romana dönüşüyor.

“Bize ülkeler arası başarı kazanmış Kitap Hırsızı’nı kazandıran Markus Zusak’tan sürükleyici ve unutulmaz bir aile destanı.”

– USA Today-

“Güçlü, korkusuz kalplere dayanan sürükleyici bir kitap olarak Kilden Köprü, inanılacak ve umursanacak karakterlerle dolu. Son derece bir hayli etkili ve bunun yanı sıra keyifli bir roman.”

-M L Stedman, The Light Between Oceans’ın yazarı-

“Dünya genelinde geniş bir okur kitlesine ulaşan ve beyazperdeye bir araya getirilen Kitap Hırsızı’nın yazarından yeni bir destansı roman.”

-Los Angeles Times-

“Uzun süren bekleyiş bitti.”

-New York Times-

“Karşı konulmaz ölçüde etkileyici ve akıllarda yer edecek bir hikâye.”

-Washington Post-

“İyi şeyler beklemeye değerdir. Kilden Köprü, aileler içindeki bağlar ve kırılmalar üzerine etkileyici bir roman. Bir oturuşta bitirdim ve haftalar sonra hâlâ, bir gün Markus Zusak kadar iyi yazabilmeyi bekliyorum.”

-Jodi Picoult, A Spark of Light ve Small Great Things adlı New York Times çoksatan kitaplarının -yazarı.-

“Dunbar ailesinin etkileyici hikâyesinin bittikten uzun zaman sonra bile okurun zihninde kalacağına inanıyorum.”

-Connie Lin, Books Inc.-

Bir önceki yazımız olan Hayata Dön – Gülseren Budayıcıoğlu başlıklı kitabımızda Hayata Dön ekitap indir, Hayata Dön ekitap oku ve Hayata Dön Gülseren Budayıcıoğlu pdf indir ile ilgili bilgiler verilmektedir.

 

Related Articles

Back to top button