Edebiyat Kitapları

Geçmişin Gölgesinde – Gülçin Özbek Kuyumcu PDF indir

Geçmişin Gölgesinde – Gülçin Özbek Kuyumcu, pdf kitap bölümümüzde 2015 senesinde kaleme alınan Geçmişin Gölgesinde – Gülçin Özbek Kuyumcu kitabını sizlerle paylaştık. Geçmişin Gölgesinde – Gülçin Özbek Kuyumcu kitabının detayları..

Geçmişin Gölgesinde – Gülçin Özbek Kuyumcu – Özeti

Geçmişin Gölgesinde  –  Gülçin Özbek Kuyumcu

Geçmişin Gölgesinde – Gülçin Özbek Kuyumcu

Lisans / Fiyat: Ücretsiz
2015
Eklenme: Mayıs 27th, 2021
Dil: Türkiye
Sayfa: 385
Yazar: Gülçin Özbek Kuyumcu
308

Geçmişin Gölgesinde , Geçmişinizden, geçmişinizdekilerden ve köklerinizden gelen karanlık bir mutsuzluğun altında eziliyorsanız güneşin varlığına inanabilir misiniz?

Peki ya aşkları yüzünden lanetlendiğini düşündüğünüz bir aileniz varsa, hiç korkmadan aşkın kollarına bırakabilir misiniz kendinizi?

Geçmişin Gölgesinde kalmayı kabul etmek veya ışığın peşinden koşmak içinde kalan Lena ile gerçek aşkı ilk kez bulan ve kaybetmemek için her şeyi yapabilecek Lucas’ın hikâyesi arada bir bir peri masalına arada bir de bir kâbusa dönüşüyor.

Lena ve Lucas’ın yolculuğunda; isimleri “ışık” manasına gelen bu kadın ve adamın birbirlerini bulmaları ile başlayan öykülerine şahit olacak, gölgeyi yaratan ve yok eden ışığın nerede saklı olduğunu göreceksiniz.

Özet

Defne Lena; Ozan’la genç yaşta evlenmiş ve mutsuz bir evlilik yapmış sonrada boşanmıştır. Annesi ve babasını kaybeden Defne, dünya çapındaki tek varlığı büyük annesi ile hayata bağlanmıştır. Defne aslında çok kuvvetli bir kız.

Defne, iş için gittiği İtalya seyahati sırasında Lucas’la tanışıyor ve aşkları başlıyor.

Lucas ise soylu ve zengin bir ailenin oğludur. Yakışıklı ve çok çapkın bir gençtir. Tabi ki Defne’ye kadar. Defne’ye olan aşkı onun durulmasına neden olmaktadır. Ailevi problemler yaşamakta ve aileden yalnızca büyük babası ile iyi anlaşmaktadır. Bilhassa de Lucas annesi ile bir türlü anlaşamıyor.

Aksiyonu olan bir kitap

Bir önceki yazımız olan Wildcard-Joker Oyuncusunun Hikayesi Seri 2 – Marie Lu başlıklı kitabımızda Wildcard-Joker Oyuncusunun Hikayesi Seri 2, Wildcard-Joker Oyuncusunun Hikayesi Seri 2 ekitap indir ve Wildcard-Joker Oyuncusunun Hikayesi Seri 2 ekitap oku ile ilgili bilgiler verilmektedir.

 

Related Articles

Back to top button