Çocuk Kitapları

Ömer Seyfeylettin Perili Köşk e-kitap indir PDF

Ömer Seyfeylettin Perili Köşk e-kitap indir PDF, e-kitap bölümümüzde Ömer Seyfeylettin Perili Köşk e-kitap indir PDF başlığı ile kitap özetini paylaştık. Ömer Seyfeylettin Perili Köşk e-kitap indir PDF kitabın detayları yazımızda.. 

Ömer Seyfeylettin Perili Köşk e-kitap indir PDF

Ömer Seyfettin, Perili Köşk, pdf, e-kitap, indir, oku, Türk Edebiyatının en büyük isimlerinden birisi olan Seyfettin, kısa hikaye yazımının kurucusu olarak kabul edilmektedir. Sade bir dil ile yazımın savunucularından birisi olan yazar yaşamı boyunca çok sayıda öykü kaleme almıştır. Şair yönüde olan Ömer Seyfettin Türkçülük akımının kurucularındandır.

Eserin içinde, Perili Köşk, Başını Vermeyen Şehit, Gizli Mabed, Kurumuş Ağaçlar, Rüşvet, Keramet, Kurbağa Duası, Nişanlılar, Horoz, Dünyanın Nizamı, Yüksek Ökçeler gibi öyküler bulunmaktadır.

Eliyle dokununca gölge gibi gölge gibi uçup silineceğini kesin olduğunu bildiği halde yine Sermet Bey’in dizleri titremeye başladı. İçinden “Ben korkmuyorum ama vücudum korkuyor.” dedi. Yavaşca aşağı atladı. Hayalin arkasından yürüdü. Şeklinin hatları pek net gözükmüyordu. Yaklaştığını hayalet hiç duymadı. Yavaşça elini uzattı, beyaz cisme dokundu.

Perili Köşk PDF

Dosya Boyutu 2 MB

 

Related Articles

Back to top button