Pdf Kitap

Ekofobiyi Aşmak Pdf indir

Ekofobiyi Aşmak pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde TÜRKÇE sayfadan oluşan Ekofobiyi Aşmak kitabı 80 olarak çıkarılmıştır. David Sobel tarafından kaleme alınan Ekofobiyi Aşmak isimli kitap 9786055895389 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatındadır. Ekofobiyi Aşmak kitabını 04.12.2019 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. Ekofobiyi Aşmak pdf oku indir.

Ekofobiyi Aşmak pdf indir

David Sobel, , öğretmenlere ve ebeveynlere çocukların doğal yatkınlıklarına hitap eden çevre eğitimi stratejileri sağlamaktadır. Kitabın anlaşılır bir biçimde ortaya koyduğu gibi; çocuk gelişiminin farklı aşamaları dikkate alındığı taktirde, farklı yaş gruplarındaki çocukların algısal becerilerini ve psikolojik gereksinimlerini göz önünde tutan, uygun çevre aktiviteleri ve erişilebilir ekolojik kavramlar bulunabilir.

Buradaki püf nokta, dünyanın içinde bulunduğu sıkıntıların yükünü çocukların omuzlarına bindirmeden önce, onların kendi evlerinin civarındaki doğa ile yakın bir ilişki kurmasına izin vermektir. Çocuklar fiziksel ve duygusal olarak doğa ve “çevre” ile aralarında bir bağ hissettikten sonra olguları araştırma gereksinimini zaten kendiliğinden hissedecek ve hem geçmiş nesillerin bıraktığı yaraları sarmayı, hem de gelecek için uygulanabilir, sürdürülebilir pratikler ve politikalar geliştirmeyi görev edineceklerdir.

Ekofobiyi Aşmak kitap özeti

Ekofobiyi Aşmak pdf oku

Ekofobiyi Aşmak Pdf indir

 

Related Articles

Back to top button