Çocuk Kitapları

Robinson Crusoe / Dünya Çocuk Klasikleri (7-12 Yaş) Pdf indir

Robinson Crusoe / Dünya Çocuk Klasikleri (7-12 Yaş) pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde 64 sayfadan oluşan Robinson Crusoe / Dünya Çocuk Klasikleri (7-12 Yaş) kitabı Karton Kapak olarak çıkarılmıştır. Daniel Defoe tarafından kaleme alınan Robinson Crusoe / Dünya Çocuk Klasikleri (7-12 Yaş) isimli kitap TÜRKÇE dilinde ve 13.5 x 19.5 cm ebatındadır. Robinson Crusoe / Dünya Çocuk Klasikleri (7-12 Yaş) kitabını 9786052491287 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. Robinson Crusoe / Dünya Çocuk Klasikleri (7-12 Yaş) pdf oku indir.

Robinson Crusoe / Dünya Çocuk Klasikleri (7-12 Yaş) pdf indir

Ben 1632 senesinde York şehrinde doğmuşum. Babam bu şehre sonradan yerleşen bir yabancıydı. Bu şehirde ticaret yaparak çok paralar kazanmış, bir Robinson olan annemle evlenmiş ve annemin soyadını almıştı. Ben ailenin üç erkek çocuğundan en küçüğüyüm. Ağabeylerimden biri meslek olarak askerliği seçmiş ve İspanyollarla yapılan bir savaşta öldü. Öteki ağabeyime ne olduğunu hiçbir zaman öğrenemedim. Babam benim iyi bir hukukçu olmamı çok istiyordu. Lakin ben hukukçu olmak istemiyordum. Denizlere açılıp dünyayı gezmek istiyordum. 
Babam bu tutkumu farkındaydı. Beni bir akşam odasına çağırdı. “beni dinle oğlum, sakın bir çılgınlık yapayım deme, bak, ağabeyin beni dinlemedi, sonunu gördük, sözümü dinlemez kendi bildiğini yaparsan çok üzülür bizi de üzersin. Biz seni de kaybetmek istemiyoruz. Lütfen oğlum beni dinle, bu hastalık durumuna gelen tutkundan vazgeç.” dedi.

Robinson Crusoe / Dünya Çocuk Klasikleri (7-12 Yaş) kitap özeti

Robinson Crusoe / Dünya Çocuk Klasikleri (7-12 Yaş) pdf oku

Robinson Crusoe / Dünya Çocuk Klasikleri (7-12 Yaş) Pdf indir

 

Related Articles

Back to top button