Ders Kitapları

5510 Soru Bankası Pdf indir

5510 Soru Bankası pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde 314 sayfadan oluşan 5510 Soru Bankası kitabı Karton Kapak olarak çıkarılmıştır. Soner Örs tarafından kaleme alınan 5510 Soru Bankası isimli kitap TÜRKÇE dilinde ve 20 x 28 cm ebatındadır. 5510 Soru Bankası kitabını 9786254128219 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. 5510 Soru Bankası pdf oku indir.

5510 Soru Bankası pdf indir

Değerli Arkadaşlarım,

5510 sayılı bu özel Kanunun analiz edilmesi ve daha anlaşılır kılınması için kitabın oluşturulma süreci uzun bir çalışmanın sonucudur. Kanunun çok amaçlı ve kapsamlı ifadelerinin ve bent sarmalının bilinmesinı zorlaştırması herkesin üzerinde hemfikir olduğu bir konu olduğuna inanıyorum. Bu kitabın oluşturulması tam da bu sorunun çözümünü de içermektedir. Kanunu bir kere okuduktan sonra bu kitabın sorularını çözerken size hiç de yabancı gelmeyecek bilgilerin olduğunu göreceksiniz. Çünkü Kanunun 1 inci maddesinden 107 inci maddesine kadar 1270 soru, madde madde kuralı ile kullanımınıza sunulmuştur. Bu kitabın en büyük özelliklerinden bir diğeride soru kalıpları ve şıklarının hepsinı okurken size hissettirmeden Kanunun hepsinı okutturmuş olmasıdır. Bu nedenle soruları da anlayarak okumanız önem arz ediyor.

Değerli dostlarım kitabın içinde çok zor ve karmaşık soru çeşitleri de mevcuttur. Amaç size Kanunu tam anlamıyla kavratmak stratejisi üzerine kuruludur. Varsayım sorular, boşlukların doldurulması, öncülü sorular ve diğer farklı soru tipleri ile önceden hiç karşılaşmadığınız şık metotları bu kitapta karşınıza çıkacaktır. Çözerken zorlandığınız soruları işaretleyerek ardından tekrar okumanız tavsiye edilir. Soruların hepsi bilgi verdiği için sorunun kalıplarının anlaşılarak okunması, soru çözümünde yanlış şıkkı bulurken diğer üç şıkkın doğru bilgiler olduğunu yahut doğru şıkkı bulurken diğer bilgilerin de yanlış olduğunu bilerek şıkların da bilinçli okunmasını öneriyorum.

Kanunu kılçıklarından ayıran bu kitabın Kurumun misyonu ve vizyonuna olan katkısı dışında siz kıymetli dostlarımın gireceği sınavda başarınızı da yükselteceğine ve sınav dışında ise kavradığınız bilgilerle Kuruma olan entegrasyonunuzu arttıracağına inanıyorum.
Saygılarımla…

5510 Soru Bankası kitap özeti

5510 Soru Bankası pdf oku

5510 Soru Bankası Pdf indir

 

Related Articles

Back to top button