Pdf Kitap

Kırlangıç Kulesi-The Witcher Serisi 6 – Andrzej Sapkowski PDF indir

Kırlangıç Kulesi-The Witcher Serisi 6 – Andrzej Sapkowski, pdf kitap bölümümüzde 2019 senesinde kaleme alınan Kırlangıç Kulesi-The Witcher Serisi 6 – Andrzej Sapkowski kitabını sizlerle paylaştık. Kırlangıç Kulesi-The Witcher Serisi 6 – Andrzej Sapkowski kitabının detayları..

Kırlangıç Kulesi-The Witcher Serisi 6 – Andrzej Sapkowski – Özeti

Kırlangıç Kulesi-The Witcher Serisi 6 – Andrzej Sapkowski

Kırlangıç Kulesi-The Witcher Serisi 6 – Andrzej Sapkowski

Lisans / Fiyat: Ücretsiz
2019
Eklenme: Ağustos 10th, 2019
Dil: Türkçe
Sayfa: 560
Yazar: Andrzej Sapkowski
29.445

Kırlangıç Kulesi-The Witcher Serisi 6,Vahşi Av hasadını topluyor!

“Yosunlarla kaplı, samandan yapılma çatısı çökmüş kulübeye hava karardıktan sonra biri usulca yaklaşıp içeriye bakacak olsa alevlerin ışığında ve ocağın korunda bir post yığının üzerine eğilmiş kır sakallı bir yaşlı görürdü.

Ayrıca kül sarısı saçlı, bir çocuğunkini andıran yeşil gözleriyle uyumsuz, yanağında berbat bir yara izi taşıyan bir kız da görürdü.”

Tüm dünya amansız bir savaşın ortasında kalmıştır. Bir haydut takımına katılıp yaşamında ilk kez özgürlüğün tadını çıkaran Ciri ise bir tuzağa doğru çekilmektedir.

Nilfgaard ajanları, kelle avcıları, büyücüler, Yennefer, Geralt ile dostları geleceği kehanetlerde anlatılan genç kızın peşine düşmüştür. Geralt ve dostları onu kurtarmak için var güçleriyle çalışırken, düşmanlarının onu ölü yahut diri ele geçirmek için yapmayacağı şey yoktur.

Saklanabileceği bir yer kalmayan Ciri’nin kaçabileceği tek bir yer mevcuttur: Kırlangıç Kulesi!

Anlatım, ormandaki yaralı bir çocuk olduğuna inandığını söyleyen Vysogota adlı bir keşiş ile başlar.Bu genç beyefendinin aslında Ciri’nin kızı olduğu ve ölümüne çok yakın olduğu manasına geliyor.Keşiş, orada olduğunu bilmedikçe ve iyileşmesine yardım edebileceğini söylemedikçe, takip edilemez olan kulübesine götürür. Resmen bir alim ve şanslı bir tıp doktoruydu.

“İstemsizce geri çekildi ve oğlanın yüzünün olması gereken yerde korkunç kan ve tıkalı kan maskesi görünce tısladı.”

Günlerce süren yardımın sonrasında, sürekli olarak seyrederek ve önemseyen Ciri, yavaşça iyileşir. Derhal ayrılmak, kaçmak istiyor, çünkü Bonhart adında bir ödül avcısının onu takip ettiği manasına geliyor.

Eski bilgin, dışarı çıkmadan önce bulunmaları ve iyileşmeleri için hiçbir ihtimal bulunmadığını garanti eder. İkili birbirini tanıyor ve hikaye değiş tokuş ediyor. İlk olarak, Hermit kim olduğunu ve neden böyle bir tecritte yaşadığını açıklar. Ardından, Ciri Kaderin Çocuğu Ateş Vaftizinin sona ermesinden bu yana ona ne olduğunu ve hikayenin gerçekten başladığı yeri anlatıyor.

Bu, romanın yüzde kırkının ana hikayesidir fakat hepsi ilk etapta ve belirli bölümlerden sonra dahil edilmemiştir, öyküyü tamamlar, yansıtır ve işleri yapar.

“Biri gece battıktan sonra batırılmış, yosun kaplı, sazdan çatılı çatı ile evine sarkmıştı, loş bir iç mekanda bakarken, soluk yanan bir iç mekanda külden saçlı bir adamın anlattığı bir hikayeyi dinlerken gri sakallı yaşlı bir adam görmüş olacaklardı. Şöminenin yanında bir kütük üzerinde oturan kız. ”

Sunulan bir başka çok fazla anlatılan hikaye, Geralt ve bir vampir, bir okçu, bir şair ve bir hain kılıç ustası ile alakalı olarak, Ciri’nin gerçek nerede olduğunu bilen druidleri izlemeyi amacında olan bir haydut kılıç ustasıyla alakalı. Bu bölümler müthişdi. Lakin, takip ettiğimiz bu iki olay olayı değil.

Sapkowski, göz kamaştırıcı derecede iyi bir şakacıyla çarpıcı bir sete yahut kıkırdayarak sert bir set parçası haline getirildikten yahut arada birkıkırdama yaptıktan sonra, bu abartılı derecede büyük ve geniş bir şekilde dünya çapında bizi takip eden bireyleri takip etmek için başka bir yere fırlatacaktı.

(Tanıtım Bülteninden)

Sayfa Sayısı : 560

İlk Baskı Yılı : 2019

Bir önceki yazımız olan Hayata Dön – Gülseren Budayıcıoğlu başlıklı kitabımızda Hayata Dön ekitap indir, Hayata Dön ekitap oku ve Hayata Dön Gülseren Budayıcıoğlu pdf indir ile ilgili bilgiler verilmektedir.

 

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button