Edebiyat Kitapları

1473 Bedia Ceylan Güzelce Çınar Yayınları Pdf indir

1473 Bedia Ceylan Güzelce Çınar Yayınları Pdf indir, kitap sever takipçilerimiz için  1473 Bedia Ceylan Güzelce Çınar Yayınları Kitabı ile ilgili bilgi vereceğiz. Çınar Yayınları aracılığıyla çıkarılan 1473 Bedia Ceylan Güzelce Çınar Yayınları Kitabı 112 Sayfa sayfadan bir araya gelmektedir. 2. Hamur Kağıt baskı ile çıkan 1473 Bedia Ceylan Güzelce Çınar Yayınları kitabı 13.50×19.50 cm‘dir. Eylül 2019 nolu ISBN numarasına sahip 1473 Bedia Ceylan Güzelce Çınar Yayınları kitabının yazarı Bedia Ceylan Güzelce1473 Bedia Ceylan Güzelce Çınar Yayınları PDF indirebilirsiniz. 

1473 Bedia Ceylan Güzelce Çınar Yayınları Kitabı Pdf indir

Tarih, kimseyi hatırlamayan bir yaşlı. Ona yalnızca yazanlar inanıyor.

Bir sabah, çiçekler içine çekiliverdi… Ertesi gün Otlukbeli Savaşı başlayacaktı. Başkent’te bekleyen Osmanlı askerlerinin çevresini yarım bir hilal gibi çevreleyen Akkoyunlu ordusunun heyecanla çarpan kalp seslerini duymak için yarasalar kadar iyi duymanız gerekmiyordu. Bu sesler ağaç gövdelerine çarpıyor, aşağı inip kökleri titretiyordu. 

Otlukbeli ovasında oyuklar açan her bir top mermisiyle onlarca asker ve bin yıllık ağaçlar devriliyordu.

Yeraltı hayvanlarının gizli tünelleri bir bir açığa çıkıyordu. Göğe git gide artan yalnızca askerlerin değil, hayvanların da çığlıklarıydı. 

Bedia Ceylan Güzelce, Otlukbeli Savaşı’nı iki kirpinin gözünden anlattığı 1473’te, olaylara bir başka gözle bakmamızı istiyor. Tarihin sayılardan ibaret olmadığını şiirsel bir dille ustaca anlatıyor.

Savaşlarda adı bile geçmeyenlerin romanı 1473.

 

Related Articles

Back to top button