Pdf Kitap

1000 Soru 1 Ben Pdf indir

1000 Soru 1 Ben pdf indir, PDF kitap indirme sitemizde 130 sayfadan oluşan 1000 Soru 1 Ben kitabı Karton Kapak olarak çıkarılmıştır. Orhan Karasu Sevgi Yiğit tarafından kaleme alınan 1000 Soru 1 Ben isimli kitap TÜRKÇE dilinde ve 13 x 19.5 cm ebatındadır. 1000 Soru 1 Ben kitabını 9786257630610 numarası ile sorgulayabilir ve satın alabilirsiniz. 1000 Soru 1 Ben pdf oku indir.

1000 Soru 1 Ben pdf indir

İnsanın haykırırcasına konuşmak istedikleri ile avazının çıktığı kadar sustuklarının aynı olması enteresan değil mi sizce de?
Kimin karşısında susuyorsak en fazla ona ve en fazla onun karşısında konuşmak istemiyor muyuz aslında? Bu suale sizin de cevabınız evet ise, doğru adrestesiniz, suallere en fazla da kendine sormak istediği suallere hasret kalmışların kervanına hoş geldiniz. Biz de sizi bekliyorduk! Zira en büyük sorusu kendisine olanların soruları var elinizde tuttuğunuz bu kitapta. Kim bilir kaç bahara ertelenerek hep geciktirilmiş ve belki de başkalarının sorularına yanıt vermekten kendine soru sormaya hiç vakti kalmamış insanlardan birisiniz siz de. Öyleyse gönül kuşunuzu bu kez kendi ufuklarınıza doğru uçurmanın şimdi tam vaktidir. Tam da şu anda sorular konmalı yüreğinizin dallarına. Aklınızın kıvrımlarına takılmış kanatlara özgürlük tanımalısınız… Unutmayınız ki kalbinizin ekmeğini yemek istiyorsanız, yüreğinizin serlevhasında birikmiş soruları dökmelisiniz süt beyaz kağıtlara.

İyikileriniz kadar keşkelerinizi; hüzünlerle birlikte sevinçlerinizi; ilk heyecanlarınızdan, bu son dediklerinizi de eklemelisiniz es geçmeden hiçbirini asla!

Yarına ertelemeden, “Acaba?” demeden hemen şimdi, tam da burada yanıt verin birikmiş sorularınıza. Henüz geç olmadan, kalbinizin şafağından yüreğinizin başkentine uzanan soruları bulun ve soruların sahiplendiği olmak yerine soruların sahibi siz olun!

1000 Soru 1 Ben kitap özeti

1000 Soru 1 Ben pdf oku

1000 Soru 1 Ben Pdf indir

 

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button