Edebiyat Kitapları

03:03 Dolunayda Açan Çiçek (Ciltli) N. G. Kabal Pdf indir

03:03 Dolunayda Açan Çiçek (Ciltli) N. G. Kabal Ephesus Yayınları Pdf indir, kitap sever takipçilerimiz için  03:03 Dolunayda Açan Çiçek (Ciltli) N. G. Kabal Ephesus Yayınları Kitabı ile ilgili bilgi vereceğiz. Ephesus Yayınları aracılığıyla çıkarılan 03:03 Dolunayda Açan Çiçek (Ciltli) N. G. Kabal Ephesus Yayınları Kitabı 416 Sayfa sayfadan bir araya gelmektedir. 13.50×21.00 cm baskı ile çıkan 03:03 Dolunayda Açan Çiçek (Ciltli) N. G. Kabal Ephesus Yayınları kitabı Ekim 2020‘dir. 9786257077422 nolu ISBN numarasına sahip 03:03 Dolunayda Açan Çiçek (Ciltli) N. G. Kabal Ephesus Yayınları kitabının yazarı N. G. Kabal03:03 Dolunayda Açan Çiçek (Ciltli) N. G. Kabal Ephesus Yayınları PDF indirebilirsiniz. 

03:03 Dolunayda Açan Çiçek (Ciltli) N. G. Kabal Ephesus Yayınları Kitabı Pdf indir

Çiçek, bu dünya çapındaki griliği temsil ettiğine inanıyordu. Hiçlikten ibaret olduğunu… İnsanların görmemek için başını çevirdiği ama hep orada olduklarını bildiği kişiydi. Bundan dolayı insanlardan, özellikle varlıklı olanlardan nefret etti ama kendisi gibi yoksul ve kimsesiz olanlarla da hiç yakınlık kurmadı.

En sevdiği yemek, en sevdiği renk…Bir hayali yahut bu dünya çapından istediği hiçbir şey yoktu.

Ama yaşamın kendisi için bir planı daha vardı.

Bir anlaşmaya vardığı mücevher tasarımcısı Ayza, yaşamı Çiçeke sevdirebileceğine inanıyordu amazamanla Çiçekle hayattan nefret etmeyi öğrenmeye başlayacaktı.

İkisi de bu anlaşmada kendi oyununu oynuyor ama hiç kimse kimin kazanacağını bilmiyordu.

İtiraf edilen her günah,bir kereliğine bağışlanmayı hak eder.

 

Related Articles

Back to top button